dinsdag 1 november 2011

Halloween

Ja hoor, ik dacht dat het me geen tweede keer zou overkomen. In 't Veld hadden we, afhankelijk van het weer, tussen de 100 en 125 kinderen aan de deur met St. Maarten. Dus toen we naar Abbekerk verhuisden, zorgden we voor genoeg snoep in huis. Toen kwamen er maar 10 kinderen ofzo.

Nu hadden we ons goed laten informeren. We wonen nu in een stad, welliswaar aan de rand in een doodlopende straat, maar toch. Er zouden veel kinderen komen. Ze komen al vroeg en gaan door tot wel 21.00 uur soms. Ook komen er nog grotere kinderen tot ongeveer 14/15 jaar. Dus we hebben ons goed voorbereid en genoeg in huis gehaald voor 168 kinderen. We hebben pompoen lichtjes geregeld voor het raam, een opblaasbare heks voor de deur en wat waxinelichtjes er bij. We waren nog net niet zo gek om zelf verkleed te gaan, wat velen hier ook doen. Vandaag nog diverse bedrijven bezocht, maar ook daar zat veel personeel verkleed en met maskers op achter het bureau. Ook in het verkeer zagen we bebloedde gezichten achter het stuur, etc.

Maar ondanks al onze inspanningen, zijn er maar 7 kinderen geweest. Gelukkig hebben we dingen gekocht die we zelf ook lusten, dus dat komt wel weer op.

De jongelui komen bij elkaar en gaan enge films kijken ofzo. Zo ook Kevin en Rosanne. Die zijn gebeld door vrienden om film te komen kijken. Die gaan al lekker hun gang. Morgen gaan ze voor het eerst schaatslessen nemen. De schaatsen en helm krijgen ze bij de les en Rosanne heeft toevallig de sportkleding bij zich. Bij Kevin zal het eerst in spijkerbroek moeten, totdat de container arriveert. De baan is wel kleiner, dus het lijkt meer op shorttracken. Maar dat is Kevin al gewend met de skeelers als hij binnen moest trainen.

2 opmerkingen:

  1. Tja, al het snoep lekker zelf opeten en dan gelijk maar een tandarts zoeken in Brandon, hihi! Brandon heeft toch zeker wel een sportzaak waar Kevin sportkleding kan kopen? Ik ben benieuwd wanneer jullie aan de slag kunnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. K lig hier slap van t lachen...helemaal gedacht dat er zo veel kids kwamen blijven ze met alles zitten!! haha!! nu zelf maar lekker op snoepen!! leuk versierd voor halloween zeg!! irfan kreeg toevallig een canada vliegtuig..en nu zegt ie daar zit osanne in!haha! t is wel raar hoor gewoon nu t gevoel dat jullie helemaal aan de andere kant van de zee zitten haha! hier alles goed vandaag fuad zn rijbewijs laten omzetten, en ik toef ook al mooi rond! haha! mams krijgt in deze dagen uitslag van de dokter! liefs

    BeantwoordenVerwijderen