donderdag 17 november 2011

Weekend

Zaterdagavond zijn Kevin en Rosanne voor het eerst uit geweest met een paar kennissen. Maar ze vonden het niet zo'n sfeer bij het uitgaan, als in Nederland. Dus ze hadden het al snel weer bekeken. Misschien moet het de volgende keer wel een ander tentje worden. Wie zal het zeggen. Ze lagen er laat in, dus de volgende morgen waren ze een beetje brak.

Rosanne heeft het rustig aan gedaan zondag, samen met Jessica en Maya. Kevin ging weer mountainbiken in de Brandon Hills met o.a. Anko, Airon en Sam. Totaal met z'n zevenen. Door het bos in de sneeuwbui. Effe een frisse neus halen, maar zwaar was het wel, na zo'n kort nachtje. Gelukkig is de poema niet gesignaleerd door de mannen.

Eerst hebben we William, Ramona, Cisco en Buck om de koffie gehad. Die waren in de stad om boodschappen te doen en kwamen even gezellig langs. Ja, de winkels zijn hier op zondagmiddag ook open.

Daarna hebben Erno en ik wat rond gereden en de buurt verkend en toen we in de buurt van de "Hills" reden, zijn wij daar ook even heen gegaan. Even een stukje gelopen door het bos, in de sneeuw. Het was zo mooi stil.We zijn de jongens niet tegen gekomen. We hebben wat mooie plaatjes kunnen schieten. (Zie fotoboek)

En zo is het weekend zo weer om. En begint de nieuwe week weer. En voor je het weet is het jaar weer om. Maar tot die tijd zullen we nog genoeg te schrijven hebben, hoor.

1 opmerking:

  1. Hallo allemaal,

    Ik heb net alles van november van jullie gelezen.
    Het gaat dus heel goed allemaal.
    Wel een beetje koud volgens mij.
    Hier heeft het maar heel licht gevriest en iedereen vindt het al te koud.
    Lekker dat Erno en Rosanne een baan hebben en dat er al twee theorie examens binnen zijn.
    Mijn vader is gelukkig weer thuis uit het ziekenhuis maar hij heeft weer aardig ingeleverd hoor. We hopen dat het van de winter goed gaat met ze dat is toch de slechtste tijd voor ze.
    Hier is het druk zoals altijd. (Te druk)
    Gelukkig hebben we als vooruitzicht Hongarije daar gaan we tweede Kerstdag naar toe.
    Nou ik stop er weer mee.
    Tot de volgende keer en tot mails.
    Dikke kus van ons allemaal.
    Arjon, Lia, Daisy en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen