vrijdag 18 november 2011

Kevin heeft paspoort opgestuurd

14 November kreeg kevin het bericht dat hij zijn paspoort mag opsturen. Dat hebben we vandaag gedaan. Als het dan mee zit, heeft hij zijn visum voor de Kerst binnen. Dat zou een mooi kado zijn. Dan kan hij ook aan het werk. Dan moet hij die nog wel even legaliseren door bij de grens met de USA even een rondje om de paal te rijden (bij wijze van spreken). Bij de douane een stempel halen en klaar is Kees.

Rosanne heeft van haar rond gebrachte sollicitatiebrieven 3 reacties gehad. Bij alle drie kan ze aan het werk. Bij een is ze nu begonnen sinds vorige week. De tweede heeft ze afgezegd en de derde twijfelt ze nog over. Dat is een kledingzaak en die wil haar heel graag hebben. Maar nu ze bij haar huidige werk dit hoorden, gaven zij aan, dat ook zij Rosanne graag voor langer willen houden. Tja, nu moet ze dus een keuze gaan maken. Ben benieuwd, we horen het wel.

Ik heb nog een paar foto's in het fotoboek geplaatst van de fietsmiddag, afgelopen zondag, van Kevin en zijn maten. Zo te zien is het wel gezellig geweest. Sporten en gezelligheid gaat hier goed samen. Ze noemen zichzelf ook "Happy Fun Racing". En Kevin dus in geleende kleding, omdat de container er nog niet is. Ik heb vandaag gebeld en zaterdagavond komt deze in Winnipeg aan. Dus komende week moeten we naar Winnipeg om deze persoonlijk bij de douane in te klaren en dan kunnen we weer gaan. Dan wordt de container thuis bezorgd en hebben we weer twee uur de tijd om deze uit te laden. Dus zodra we een datum weten, zullen we proberen om wat mensen te vinden die tijd kunnen vrij maken om gte helpen met uitladen.

Terwijl ik dit typ, sneeuwt het hier behoorlijk en is het -8 graden C (rond 18.00 uur). Vanmorgen toen ik Erno naar het werk bracht, was het -17. Toch valt het wel mee, als je je goed aankleed. Bovendien doen we hier alles met de auto. En, geloof het of niet...Ik zag toch nog iemand op blote voeten met slippers aan lopen. Ja, echt. Wat een die hards hier, zeg.

1 opmerking:

  1. Wat een geweldig goed nieuws van Kevin!!!
    Lekker snel gegaan zeg, maar zo te lezen is hij ook in top conditie dus wat kan er over te zeuren zijn in Londen?
    Nu wij nog...duim je mee? ;)

    Groet,
    Caroline!

    BeantwoordenVerwijderen