zondag 13 november 2011

Ieder gaat lekker zijn gang

Kevin verveelt zich, omdat hij nog niet mag werken. En huisman is niet zijn ding, blijkbaar. Hij is vandaag met een paar ex-Nederlanders aan het hout hakken voor de houtkachels voor van de winter. Want in de winter lopen de stookkosten hier best wel op. En als je de rekening dan iets lager kan krijgen door wat hout te stoken, dan is dat mooi meegenomen, natuurlijk. En er is hier hout genoeg. Wij hebben geen houtkachel, hoor. Maar hij wilde gewoon iets doen en lekker naar buiten. Het is hier overdag lekker fris, niet te koud nog.

Rosanne is eerst met het meisje, Jessica, waarmee ze optrekt, naar de winkel geweest. Jessica heeft sinds kort een huis gekocht in Brandon en er moeten nog roedes en gordijnen worden uitgezocht. Dat doen ze gezellig samen. Daarna brengt zij Rosanne naar haar werk in het winkelcentrum. Ze werkt vandaag van 13.00 - 21.00 uur.

Erno is vandaag thuis en we hebben weer geskypt met Nederland. Ook zijn we even wezen kijken bij Rosanne op het werk en hebben wat boodschappen gedaan. Een lekker relaxte dag dus voor ons.

Bij jullie is Sinterklaas weer in het land. Hier slaan we dat over, uiteraard. Zodra het Halloween is geweest, is het alles kerst hier. Vandaag, voor de supermarkt, waren de verse kerstkransen voor aan de deur en de kerststukken al weer te koop. Ook is het speelgoed weer volop te koop overal. De kerstverlichting brand al bij velen. Het meeste nog buiten, maar bij sommigen ook al binnen. Nu de sneeuw nog en dan is het compleet.

O, even een tip: Aan de rechterkant van dit blog, zie je wat het weer is momenteel in Brandon en Amsterdam. Als je er op clickt, dan kan je ook het weer voor de hele week zien. Voor diegenen die het interesseert.

1 opmerking:

  1. Zo, ik had even iets in te halen met lezen, maar ik ben weer helemaal bij.
    Goed om te lezen dat het allemaal best wel goed gaat ondanks de problemen met boot en naam en zo. Mooi ook dat Erno al aan het werk kon. Dat is hier toch heel wat lastiger.
    En ach, als de papieren van kevin dan ook rond zijn, heeft hij vast en zeker ook zo werk.

    Nogmaals heel veel geluk daar en ik blijf de belevenissen in de gaten houden.

    Groet
    Frits

    BeantwoordenVerwijderen