zondag 30 oktober 2011

Zaterdag, Rustdag

Na een week van rennen en vliegen, hebben we vandaag een rustdag ingepland. Het meeste is nu toch wel geregeld en het is weekend nu.

Gisteren waren we laat thuis uit Winnipeg, dus vanmorgen lekker uitgeslapen. Toen nog even wat boodschappen gehaald en daarna kwam de visite. Die bleven bij ons eten en een borrel doen. Was erg gezellig. Daarna zijn Kevin en Rosanne opgehaald door Anko en zijn ze naar een ander meisje, die net zo oud is als Rosanne, op visite gegaan om haar nieuwe huis hier in Brandon te bekijken.

Morgen gaan we dan aan het leren voor ons theorie voor auto rijden. Het meeste is hier wel hetzelfde, maar bijvoorbeeld verkeer van rechts dat voorrang heeft, kennen ze hier niet. En dat is erg lastig om uit je "systeem" te krijgen. Veel werkt hier met stopborden. Heb je die niet, dan heb je voorrang. Ook moet je hier in je eigen auto afrijden. Dat is voor mij, Caroline, lekker dan. Ik ben niet zo'n held in het verkeer, en dan moet ik ook nog in zo'n joekel van een auto afrijden. Dat wordt nog wat. Eerst maar eens gaan oefenen de komende tijd dus.

Komende week gaan we ook met onze CV's bij diverse bedrijven langs. Eens kijken of er iets uit komt.

Vanmorgen de eerste skype gesprekken gehad met Nederland. Wat een uitvinding. Toch erg lekker om elkaar zo af en toe te kunnen spreken, hoor.

Morgen zal ook een rustdag worden. Misschien alvast de kerstverlichting in onze denneboom buiten hangen. Ja, zodra de Halloween voorbij is, zijn de winkels voorzien van alle kerstartikelen. Hoewel het al in de schappen ligt. Maar de Halloween spullen maken dan plaats voor de rest van de kerstpullen. We hebben vandaag gekleurde lichtjes gekocht voor in de struik buiten, want met die witte wereld straks, zijn witte lichtjes misschien niet zo mooi.

Toen vanmiddag weer de trein langs kwam, wat bijna altijd een goederentrein is, hebben de jongens de wagons eens geteld. Het duurt namelijk even, voordat deze voorbij is. Het waren 111 wagons. Dat was een behoorlijk lang end.

Bij jullie gaat de klok naar wintertijd vandaag. Bij ons is het volgend weekend, geloof ik.

Morgen maar eens kijken of we de foto's er op kunnen krijgen voor jullie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten