maandag 3 oktober 2011

Verhuisd

We zijn al 3 nachten uit Abbekerk weg en wonen bij familie in. Het is wel vreemd, hoor. Het is allemaal zo snel gegaan dat we niet eens goed afscheid hebben kunnen nemen van ons buurtje in Abbekerk. Dus de komende tijd gaan we er nog wel naar terug.

Het geregel van de container is voorbij en nu dus ook de verhuur van onze woning. Onze "To do list" wordt dus al kleiner. Maar er valt nog genoeg te regelen. Wat is een computer en internet dan toch handig. Tenminste.......als je internet aansluiting hebt. En dat hebben mijn ouders niet!!! MMMmmmmmm...........En wat grijp je dan mis. Dus maar even bij de rest van de familie wat computertijd slijten. En dat lukt ook, hoor.

Afgelopen vrijdag 30 september, de laatste dag thuis in Abbekerk, leegde Kevin nog even de brievenbus en wat vond hij daarin........jawel zijn oproep voor de medische keuring. Geweldig!!! Nu kan hij nog mooi in Nederland de laatste stap in zijn procedure doen. Op 11 oktober gaan we met z'n allen naar Amsterdam voor zijn medische keuring. Dan maken we er meteen een mooi dagje van. Want ja....Het kan nu nog!!

We hebben dit weekend zulk extreem mooi weer, dat we zaterdag nog even lekker naar het strand zijn geweest. Want ja.....het kan nu nog. Het was er heerlijk. Strak blauwe lucht en geen wind. De zee was net een spiegel. En dat gebeurd zelden. Het was ook redelijk druk. Iedereen dacht natuurlijk hetzelfde na zo'n bedroevende zomer. Kevin en Rosanne zijn zondag zelfs ook weer gegaan met een paar vrienden. Want ja....Het kan nu nog. (hahaha)

Op de foto ons nieuwe huurhuis in Brandon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten