donderdag 28 juni 2012

Naar Peace Garden

Om iedereen bij elkaar te krijgen, is een moeilijke opgave. De jongens hebben in de weekenden wel vrij, maar de meiden hebben wisselende diensten. Dus niet iedereen is op dezelfde dag vrij. Zodoende gaan we om de beurt maar iets met pap en mam ondernemen. Afgelopen zondag zijn Erno en Kevin met pap en mam naar de Brandon Hills geweest. Daar hebben ze een wandelroute gedaan.

De maand juli heb ik redelijk veel vrije tijd. Vandaag was het weer mooi weer en niet te heet, dus besloten pap, mam en ik naar de Peace Gardens te gaan, ten zuiden van Brandon aan de Amerikaanse grens met de provincie, North Dakota. Er stond wel veel wind. Maar het was een mooie dag.
Onderweg van alles gezien. Veel landbouw; graanvelden en Canola (koolzaad)velden. Je kon soms tot de horizon kijken, zo uitgestrekt. En af en toe reden we weer door heuvelachtig gebied. En hier en daar een meertje.





Het park was de moeite waard om doorheen te rijden, te wandelen en te picknicken. Het was mooi rustig in het park. Een doordeweekse dag en 1 juli beginnen hier de vakanties en dan zal het wel drukker worden.





Verder denk ik dat de foto's voor zich spreken. Click op de foto en je kunt deze groter zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten