zondag 17 juni 2012

Opa en oma aangekomen

Mijn vader en moeder zijn goed en zonder oponthoud aangekomen. Het was toch even spannend met het overstappen, want ze moesten inderdaad weer door de douane en de koffers ophalen. Gelukkig heeft iemand ze geholpen en zo konden ze NET op tijd het volgende vliegtuig halen.
De volgende morgen hebben we ze al op de fiets om een boodschap gestuurd. We hebben ze meteen al alleen gelaten, want we moesten allemaal naat 't werk. Bij de supemarkt aangekomen, kregen ze meteen al reactie van een mevrouw die het zo bijzonder mooi vond, dat ze beide op de fiets boodschappen gingen doen. Het was ook heerlijk weer om te fietsen. Ze scheen zo iets te zeggen, dat ze dat hier in Canada meer moeten doen. Vooral de opoefiets van Rosanne vond ze bijzonder.
'sMiddags was ik tussen het werk door even een paar uurtjes thuis. Oma en ik zijn even naar een yard sale (rommelmarkt) gelopen, hier 100 meter vandaan. Daarna even een bakkie gedaan, voordat ik weer aan het werk moest.
Vandaag hebben Erno en opa even boodschappen gedaan op de fiets in weer een andere winkel. Ook daar kregen ze reactie. Maar nu van een bekende van ons. Marlies, een andere emigrant. Die zag de beide fietsen en dacht al dat dat Nederlanders moesten zijn. En wel een bekende. We werden meteen uitgenodigd om morgen een EK voetbalwedstrijd te komen kijken met meerdere Nederlandse emigranten en tevens is er een barbeque, want Marlies is afgelopen week jarig geweest. Dat was dus een verrassing en het lijkt ons erg gezellig.

2 opmerkingen:

  1. Veel plezier met de visite van papa en mama!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat de vlucht van Annie en Joop goed is verlopen. Zo nu en dan lezen we wat jullie allemaal meemaken in Canada. Wij wensen jullie een fijne tijd met elkaar!

    Groetjes tante Tony en Marlinda en de rest van de familie

    BeantwoordenVerwijderen