donderdag 26 april 2012

Nog een paar foto's

Doordat we meerdere laptops hebben, komt het wel eens voor, dat we sommige foto's op de ene computer hebben staan en de andere op de tweede computer. Vandaar dat ik nu nog maar een paar foto's hier plaats, omdat ik die niet meer in het fotoboek kan plaatsen. En plaatjes kijken is altijd leuk, toch?
Zo vond ik nog een foto van het Paasweekend met Evert, de neef van Erno. We hebben een gezellig weekend gehad en dat laat de foto ook wel zien. De jongens zijn naar een autobeurs geweest op zaterdagmiddag. We hebben lekker met z'n allen gegeten. Ook Jessica at mee, want haar ouders en zus waren voor een weekje naar Nederland. En we hebben er allemaal van genoten.
Ook heb ik Kevin even op de foto gezet, omdat hij vaak zit te gitaar spelen. Hier op de foto speelt hij met de radio mee.

Ook zijn er weer foto's in het fotoboek geplaatst. Van Kevin die de auto aan het wassen is, afgelopen zondag met het mooie weer en leven in de tuin; een gofer op de steen. En natuurlijk nog even een herinnering aan de (diesel)trein.

1 opmerking:

  1. Mooi dat het met het nieuwe huis toch gunstig gelopen is. Wat dat betreft zit het jullie ook niet tegen. Maar dat mocht ook wel na die jaren van afwachten en stress.

    Groet
    Frits

    BeantwoordenVerwijderen