woensdag 7 maart 2012

Rosanne heeft weer werk

Vandaag heeft Rosanne haar sollicitatiegesprek gehad bij de Brandon Support Services, voor een baan in de begeleidende zorg. En ze is aangenomen. Vrijdag krijgt ze een oriëntatie gesprek en dan hoort ze wel waar en wanneer ze kan beginnen. Dit gaat ze voorlopig doen, totdat ze weet of haar kleding webshop loopt, waarmee ze nu druk bezig is.

Men zegt dat het goed is om kleden of iets dergelijks, in de sneeuw te leggen. Dan trekt het vuil er uit. Dus ik bedacht me van de week mijn quilt (sprei) er maar in te leggen. Sneeuw genoeg nu. Of het heeft geholpen weet ik niet, maar kwaad kan het niet, dacht ik zo. Lekker fris was hij wel.

De eerste logé heeft haar ticket geboekt naar Brandon om Rosanne te bezoeken. Een vriendin uit Abbekerk komt in juni. Rosanne en ook wij zien er naar uit en dat wordt vast gezellig.

Het valt Kevin nog niet mee om een juiste auto te vinden. De benzine is hier ook duur, voor Canadese begrippen (omgerekend 0,90 eurocent), dus ook de Canadees levert de zwaardere, grotere auto in en koopt een goedkopere terug. Wegenbelasting kennen ze hier niet, dus je moet alleen de verzekering betalen. Kevin denkt momenteel aan een gewone personenauto. Ach, hij heeft geen haast en kijkt rustig rond, totdat hij iets vind dat hem aanspreekt.

3 opmerkingen:

  1. Hey Rosanne, van harte gefeliciteerd met je nieuwe job. Veel succes!!!

    Groetjes van Irma & Romke en Indy.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. nou fijn dat het zo goed gaat met jullie hier gaat ook alles zijn gangetje we zijn nu de tuin aan het opknappen, de kleine meid lag vorig jaar bijna met haar rolstoel in de vijver dus die is dicht.binnenkort horen jullie weer wat meer. Groeten Jo en Riet

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat zijn weer goede berichten vanaf de overkant van het slootje, tja en dan die benzineprijzen, tjonge tjonge die rijzen de pan uit zeg. Wij betalen dus € 1.84 per liter hé, dus niet zo zeuren (geintje hoor)Maar gister zaten we in een heerlijk zonnetje, nu is het grauw en koud. Maar ja we hebben de eerste lentezon te pakken en daar hebben we van genoten. Bij jullie zal de winter ook wel over zijn toch? Zit me net te bedenken wat een mooi medium dit is, zo ver bij elkaar vandaan en toch zo dichtbij. Nou ik stop er even mee, want de visite is gearriveerd voor Alice d`r verjaardag.

    Groetjes uit Zijdewind

    BeantwoordenVerwijderen