maandag 2 januari 2012

Oud en Nieuw 2011/2012

Gisteravond een gezellige avond gehad in Rivers, bij Ingrid en Andre. Iedereen had zijn best gedaan om wat lekkers mee te kunnen nemen. We hadden een tafel vol. De kleintjes speelden in de basement en de wat groteren in de kamer. We hebben dit jaar geen knallen gehoord. 't Is dat Erik, een andere emigrant, nog wat vuurwerk had gekocht, dus wij hadden nog een beetje vuurwerk om naar te kijken. Er stond wel veel wind, maar de vuurpijlen deden het goed.

Vanmiddag, Nieuwjaarsdag, hebben we een wandeling gemaakt in de Brandon Hills. Het was heerlijk weer, ongeveer -7ยบ, en een strak blauwe lucht en een heerlijk zonnetje. En als die dan op die witte sneeuw schijnt, dat ziet er zo verleidelijk uit. Vandaar dat we even een wandeling zijn gaan maken. Rosanne maakte meteen gebruik van de situatie, door achter het stuur te kruipen. Zo heeft ze de heenweg en de terugweg gereden. Zowel door de stad als buiten de stad. Ze vond het geweldig. Eindelijk mogen rijden. Ze heeft er zo lang op moeten wachten. In Nededrland heeft ze bewust gewacht met haar rijlessen. Erno zat naast haar en gaf de aanwijzingen. Het viel mij mee, hoe ze zo'n grote truck onder controle had. Nou scheelt het natuurlijk wel, dat het een automaat is. Dan hoef je je niet te concentreren op het schakelen en kan je meer op de rest letten. Ze ziet al weer uit naar de volgende keer.
In het fotoboek hebben we van gisteravond en vandaag wat foto's geplaatst.
Nu gaan we er vroeg in, want gisteravond was het uiteraard laat. Morgen gaan we op naar de grens met de USA om Kevin's visum geldig te maken. De grens is hier ongeveer een uur rijden vandaan, maar helaas moeten we verder rijden, want we moeten een grensovergang nemen, waar een emigratie officier aanwezig is. En dat is ongeveer 3 uur rijden hier vandaan. We nemen een weg, waar we nog nooit geweest zijn. Dus dat wordt een toeristische route. Ook komen we door het plaatsje "Holland". Jawel, als je hier dus vertelt dat je uit Holland komt, dan kijken ze daar niet eens van op. Ik zal er een foto van maken en de volgende keer hier op het blog plaatsen.

1 opmerking:

  1. Wat een gave foto Rosanne! Stoere bak hoor :)
    Gelukkig Nieuwjaar!

    Groetjes,

    Kirsten

    BeantwoordenVerwijderen