donderdag 13 september 2012

Kevin's nieuwe speeltje

Kevin in zijn cowboy outfit
We wonen nu midden in de stad en dus is alles dichtbij. En vooral in de winter hier, is dat erg handig en gemakkelijk. Maar toch, als we de stad uit rijden, overkomt ons een gevoel van vrijheid. Die ruimte en de natuur, dat vinden we heerlijk. We zijn allemaal graag buiten. Ons huis is nu erg klein en we hebben bijna geen tuin. We klagen niet, hoor, want we zijn blij dat we een woning hebben. En zo netjes en in een mooie buurt gelegen. Maar als we ons huis eenmaal in Nederland hebben verkocht, dan denken we toch aan een mooi stekkie vlak buiten de stad om te gaan wonen. Maar dat is voor later zorg, want voorlopig hebben we ons huis in Nederland weer voor een jaar verhuurd. Dus daaraan hebben we geen zorgen. De huurders hebben het het afgelopen jaar keurig gedaan. Het huis en de tuin is netjes bij gehouden. En daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Het was tenslotte niet gemakkelijk om goeie huurders te vinden.

Kevin's nieuwe speeltje
Kevin heeft een quad gekocht. Die kan niet wachten totdat we buitenaf wonen. Hij wil er eerder al plezier van hebben. Op de plaatselijke, digitale marktplaats heeft hij een mooie gevonden en dat is 'm ook geworden. Hij mag er niet mee de weg op, maar mag bij een vriend in het land rijden. Die heeft er ook een en dus kunnen ze nu samen rijden.

Nu Rosanne haar rijbewijs heeft gehaald, is ze constant met de auto van haar broer op pad. Gaat toch even sneller dan met de fiets. Kevin en Erno werken bij dezelfde baas en dus heeft Kevin de auto meestal niet nodig. Bovendien is het de bedoeling dat Kevin volgend jaar voorman word en dan krijgt hij een truck van de zaak.

We hebben net onze vlucht naar Nederland geboekt. Volgend jaar komen we van 15 mei tot en met 30 mei om een paar feestjes bij te wonen. Dan kunnen we weer even bij kletsen met iedereen.

Dit kwam ik tegen op weg naar de supermarkt. Een stapel kranten. Wie brengt ze rond?!! Hahaha

En dit is een schoolplein. Vol met auto's in plaats van, zoals in Nederland, vol met fietsen.

2 opmerkingen:

  1. He dukes, het gaat goed lees ik!! Wat leuk een vakantie geboekt voor mei, doen jullie goed. En inderdaad al weer een jaar om bijna, wat hebben jullie al veel meegemaakt.
    Dikke groet van Laura.

    BeantwoordenVerwijderen