dinsdag 31 augustus 2010

Kids in Canada, Wij in Nederland


We hebben het mooi verdeeld. Wij zitten nog steeds te wachten op DE brief vanuit Winnipeg en dus zitten nog steeds in Nederland.(Zucht........) Maar, zoals eerder gezegd, is dit niet nieuw en zijn wij niet de enigen die zo lang moeten wachten. Het hoort nu eenmaal bij het proces.
Maar...we hebben vanmiddag Rosanne naar Schiphol gebracht en die is net 3 kwartier onderweg naar Vancouver. Zij gaat een maand naar haar broer in Abbotsford, zo'n 60 km ten zuidoosten van Vancouver, aan de Amerikaanse grens. Ze had de ticket van ons gekregen voor haar behaalde MBO-diploma. Kevin haalt haar op van het vliegveld. De eerste 10 dagen verblijft ze bij Kevin zijn gastgezin.(Deze mensen vertrekken morgen voor twee weken naar Nederland)Kevin en de twee zoons moeten nog wat werk doen voor hun bedrijf. Vanaf 10 september heeft Kevin dan ook vakantie en dan gaan ze 2½ week rond trekken door BC en Alberta. Wat een heerlijk vooruitzicht.

Dus de kids zitten lekker in Canada en wij nog hier. Maar geduld is een schone zaak. Dat komt wel goed. Wij gaan hun verhalen en belevenissen wel volgen op internet. Zo genieten we ook een beetje mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten