woensdag 11 augustus 2010

Hollandse uitjes


Zoals eerder op dit weblog vermeld, hebben we in juli een Canadees meisje, Melissa, voor een paar dagen gehad. We hebben dus oer-hollandse dingen gedaan. Naar het strand, de Zaanse schans en de Schermer molen. In het fotoboek hebben we een aantal Hollandse kiekjes geplaatst. (Niet alle foto's zijn tijdens het verblijf van Melissa gemaakt.)

Het waren leuke dagen, en er is veel engels gesproken.(Goeie oefening voor ons) Er was dat weekend paalzitten in Lambertschaag. (Voor degenen die hier niet bekend mee zijn: Dat is vanaf vrijdagmiddag 17.00 uur tot zondagavond 21.30 uur op een paal zitten blijven, midden in een brede sloot. Wie er af gaat, bijvoorbeeld voor een bezoek aan het toilet, krijgt puntenaftrek. Dus.....zitten blijven. Hiermee kan je veel geld verdienen, door sponsors, zoals bedrijven, familie en vrienden. Het paalzitten is uitsluitend voor mannen. Vrouwen zijn niet toe gestaan.) Melissa vond dit een bijzonder fenomeen. (Wie niet?)

Wat betreft de te organiseren reünie..........Er zijn veel leuke en enthousiaste reacties op gekomen. Het wordt gehouden op 3 oktober. Vrijwel iedereen kan die datum. Dat wordt een grote opkomst dus. We zien er naar uit om de ooms, tantes, neven en nichten weer eens te zien en te spreken. Want tja, de leefijden van sommige ooms en tantes lopen ook al weer in de 80. Leuk om de familie weer een keer bij elkaar te hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten