maandag 28 januari 2013

Concert BJ Thomas en Kenny Rogers

B.J. Thomas
Het was me ons weekje wel, zeg. Ken je dat? Zo heb je  niets en zo heb je alles tegelijk. Maar...als het leuke dingen zijn, dan krijg je daar niet snel genoeg van, toch?
Dinsdag, voordat we vertrokken naar Calgary, hebben we nog een ander huurhuis gevonden en geregeld. Woensdag tot en met zondag naar Calgary. Maandag de terugreis naar huis. En donderdagavond hadden we ons Kerstkado: een concert bijwonen, hier in Brandon, van B.J. Thomas (Raindrops keep falling on my head) en Kenny Rogers. Ze zijn resp. 70 en 74 jaar oud. Ze kwamen nog net niet met een rollator. Maar sfeer maken konden ze allebei nog wel. Vooral Kenny Rogers.
Kenny Rogers
Die kan behoorlijk gein maken met het publiek, tussen de liedjes door. De stemmen van de mannen worden iets minder, maar de gezelligheid en de sfeer was er wel en daar gaat het om. We wonen tenslotte in Canada, in een agrarische provincie en stad, dus daar hoort Country muziek bij, vinden we. Lekker dichtbij huis, dus dat was een mooi avondje. En niet alleen wij, als gloednieuwe bewoners van Canada, hadden dit idee, want er waren nog veel meer voor ons bekende gezichten, die net als wij, geëmigreerd waren vanuit Nederland naar hier.  (meer foto's, zie fotoboek)

1 opmerking:

  1. Kenny Rogers, een idool van ons. Knap dat hij nog optreedt, hij heeft nog steeds een mooie stem.

    BeantwoordenVerwijderen